Hekkensluiter Quick ’20 kansloos onderuit bij koploper Achilles ’29

Geplaatst op 11 maart 2012 door   ·   Geen reacties

GROESBEEK – Quick ’20 heeft, een week na de gewonnen derby tegen HSC ’21, bij koploper Achilles ’29 niet voor een stunt kunnen zorgen. Het elftal van trainer Wiljan Mossing Holsteyn verloor met 4-0 van de koploper van de topklasse. Na een half uur spelen stond het al 3-0 voor de thuisploeg. In de tweede helft kwam daar nog één treffer bij, waardoor de eindstand 4-0 was. Quick ’20 ziet de concurrentie een punt uitlopen. UNA en Argon speelden beiden gelijk.

Binnen tien minuten stond Quick al met 2-0 achter. De doelpuntenmaker was twee keer Daan Paau. Twintig minuten later stond de 3-0 op het scorebord, Thijs Hendrinks was de verantwoordelijke. Diezelfde Hendrinks scoorde in de tweede helft met een omhaal de 4-0, waarmee de eindstand op het scorebord stond.

Achilles ’29 – Quick ’20 4-0 (3-0)
4. Paau 1-0, 9. Paau 2-0, 29. Hendrinks 3-0, 68. Hendriks 4-0.