Donderdag 23 januari 2020
Twentesport

Hennie In’t Hof langer trainer bij de hoofdklasser DETO

Geplaatst op 11 januari 2020 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN – Ook volgend seizoen is Hennie in ‘t Hof hoofdtrainer van het keurkorps van de voetbalvereniging DETO in Vriezenveen. Het bestuur van DETO en In’t Hof kwamen, zo valt op de site van de club te lezen, een contractverlenging voor de duur van één seizoen overeen.

In’t Hof trad kort voor de winterstop aan als opvolger Otto Krabbe, die het oefenmeesterschap bij de hoofdklasser niet langer zei te kunnen combineren met zijn dagelijks werk. In ’t Hof is in de regio Twente geen onbekende, want was eerder SVZW en HSC’21 actief als aanreiker van oefenstof en tactische concepten.

Handhaving als parool
De belangrijkste doelstelling dit seizoen is de hoofdmacht van de Vriezenveners op Het Midden-Zuid voor de hoofdklasse te redden. Vorig seizoen redde DETO zijn hachje op dit niveau in een nacompetitie, ook nu bivakkeert de club in de droefstemmende regionen.

Slechte generale
De hervatting van de competitie Komende week Staphorst thuis is volgende week in Vriezenveen tegen Staphorst. De generale repetitie vandaag was een oefenwedstrijd tegen Quick’20 die met 4-0 verloren ging.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief