Zaterdag 2 maart 2024
Twentesport

Hennie in’t Hof terug in Twentse dreven als trainer DETO

Geplaatst op 9 oktober 2019 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN – Als nieuwe trainer van de voetbalclub DETO in Vriezenveen zal oefenmeester Hennie in ’t Hof naar sportpark Het Midden komen. Hij volgt Otto Krabbe op en gaat per direct aan het werk bij de roodzwarten, want heeft momenteel geen club.

In’t Hof, telg uit een fameus voetbalgeslacht in Schalkhaar, kan op een behoorlijke staat van dienst bogen, ook in Twente, hij trainde onder meer HSC’21 in Haaksbergen, Excelsior’31 in Rijssen en SVZW in Wierden. Vorig seizoen had hij de selectie van VVOG in Harderwijk onder zijn hoede, maar al in de winterstop kreeg hij te horen dat zijn contract zou worden beëindigd. Het bestuur zag het niet meer in hem zitten, maar frappant genoeg de technische commissie en de meeste spelers wel.

DETO klopte aan en In’t Hof deed biet alleen open, maar stónd ook open voor de Vriezenveensr hoofdklasser die afgelopen seizoen de degradatiedans ternauwernood ontsprong en nu opnieuw een knokseizoen lijkt te beleven, want één-na-laatste staat en afgelopen weekend in Nijkerk een ongenadig pak rammel kreeg van promovendus NSC, wan met 6-1 verloor. Komend weekend moet de ploeg Emmeloord tegen voetballen tegen Flevo Boys, dat maar twee punten meer heeft. Good old Guus Hoevenberg neemt als nestor/trainer dan nog de honneurs waar.

FOTO: vvog.nl

;

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief