Dinsdag 16 juli 2024
Twentesport

HSC’21 na ‘goede training’ klaar voor thuiswedstrijd WKE

Geplaatst op 12 januari 2013 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – HSC’21 hervat zondag de competitie met een thuiswedstrijd tegen WKE. Om zich goed voor te bereiden op de nummer twee van de topklasse speelden de Haaksbergenaren een oefenwedstrijd tegen Longa’30. Zonder enige moeite werd er met 8-2 afgerekend met de hoofdklasser in wat trainer Wilco Klop (foto) een ‘goede training’ noemde.

De uitwedstrijd tegen WKE verliep aan het begin van dit voetbalseizoen desastreus voor HSC’21. Al na enkele minuten kreeg verdediger Caglar Uguz een rode kaart en werd het team compleet overlopen. De thuisploeg zegevierde uiteindelijk met 7-1.

Klop wil toch blijven uitgaan van de eigen kracht van zijn elftal. ‘Tegen een voetballende ploeg als WKE moeten we gewoon goed mee kunnen voetballen. We hebben een nagenoeg fit elftal en ik kan de beste spelers opstellen. Alles moet op zijn plek vallen en dan denk ik dat we een goed resultaat kunnen halen.’

Een uitslag zoals in de oefenwedstrijd tegen Longa’30 lijkt onwaarschijnlijk. Klop zag die wedstrijd maar als een soort training. ‘We begonnen goed en lieten het balletje lekker rondgaan. Het was een goede oefenwedstrijd van onze kant waar we wat mee kunnen in aanloop naar de wedstrijd van zondag.’

HSC’21 presteerde wisselvallig in de eerste seizoenshelft en staat nu op de dertiende plaats met zeventien punten uit zestien wedstrijden. Een plek in de middenmoot is binnen handbereik.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief