Zondag 19 mei 2024
Twentesport

HSC ’21 vindt in Jasper Agelink defensieve versterking

Geplaatst op 15 maart 2012 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Met het oog op het vertrek van het centrale verdedigingsduo, Michael Wensing en Jordi Holtkamp, heeft HSC ’21 zich op defensief vlak versterkt met Jasper Agelink. De 25-jarige verdediger komt over van Rigtersbleek. HSC ’21 heeft met het aantrekken van Agelink het aantal spelers voor de selectie van volgend seizoen op achttien spelers gebracht.

Agelink speelde vier seizoenen voor Sportclub Enschede, alvorens hij naar hoofdklasser Rigtersbleek verkaste. Daar is hij bezig aan zijn tweede seizoen. Peter Visser, voorzitter van de Technische Commissie van HSC ’21, is blij met zijn nieuwste aanwinst. ‘Agelink is dan wel niet zo’n robuuste verdediger zoals Wensing of Holtkamp, maar desondanks is het wel iemand die in ons plaatje past. Hij heeft lengte, inzicht, straalt rust uit en heeft ervaring op hoofdklasseniveau. Bovendien schatten we in dat hij ook als persoon goed bij het team en de club past. We zijn dan ook bijzonder content met zijn komst naar HSC ’21.’

Met het aantrekken van Agelink heeft HSC het aantal selectiespelers voor volgend seizoen op achttien gebracht. Daarmee is de selectie nog niet rond. ‘We willen voor volgend seizoen alle posities dubbel bezet hebben’, aldus Peter Visser.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief