Zondag 19 mei 2024
Twentesport

HSC ’21 raakt ook Jordi van Ek kwijt aan SVZW

Geplaatst op 6 maart 2012 door   ·   5 Reacties

WIERDEN – SVZW heeft in Jordi van Ek (foto) de volgende versterking voor het komende seizoen vastgelegd. Voor zondagtopklasser HSC ’21 is Van Ek de derde speler die overstapt naar SVZW. Eerder haalde die club al Michael Wensing, Jordi Holtkamp en trainer Paul Krabbe bij de Haaksbergenaren weg. Van Ek is dit seizoen vaste waarde bij HSC, de club waar hij al bijna zijn hele leven speelt.

SVZW heeft ook keeper Patrick Hofland van PH Almelo vastgelegd. Hij moet volgend jaar de concurrentie aangaan met Michiel Achterhoek.

Delen is sportief

Reacties (5)

 1. gerard says:

  Ze hebben nog niet in de gaten in wierden dat een zondag voetballer niet in het zaterdag voetbal past nu weer 3 voetballers die het prima doen in het zondag voetbal maar na een jaar zie je er niets meer van terug kijk maar naar tim engbers kamphuis en zwiers waren toch de beste voetballers van Quik20 nu vechten ze tegen degradatie Ik geef ze natuurlijk geen ongelijk als freddy de beurs weer trekt maar voor svzw is het niets en krabbe zal het toch moeilijk krijgen om alleen al al zijn vrienden op te stellen want er zijn er nog wel wat die hij moet opstellen en dat kunnen er maar elf zijn

 2. Clemens says:

  SVZW heeft volgend seizoen de breedste selectie van de Hoofdklasse C daar kun je vast zeker van zijn. Beetje flauw van Krabbe om spelers mee te nemen van de club die hij verlaat. Financiele middelen genoeg om elders goede spelers te kopen.

 3. Ron Naafs says:

  Toch jammer voor hsc, zelf opgeleid bij hsc. maar kiest toch voor het grote geld. naar verluid gaat die indien svzw in de topklasse blijft een bedrag van rondom de 20.000 euro verdienen op jaar basis!Dan is de keuze wel begrijpelijk.

 4. ron naafs says:

  willen de mensen die met mijn naam reacties plaatsen alsjeblieft ophouden.. triest volk

 5. martin says:

  Gerard,je slaat de plank mis.
  Kamphuis is langdurig geblesseerd en het niveau op zaterdag ligt wel wat hoger dan
  zondag.Zwiers en Engbers halen het beste uit zich zelf.
Archief