Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

HSC’21 – Alcides 0-1 (0-1) – Analyse door Mark Dijkstra

Geplaatst op 6 februari 2011 door   ·   Geen reacties

Analyticus: Mark Dijkstra

Ik heb een matige wedstrijd gezien. Ik had het gevoel dat de wind daarin een belangrijke  rol speelde. HSC kon niet haar vertrouwde spel spelen en ze waren onnauwkeurig in de passing.  Hoogtepunt was de fantastische lob van Zwikker, die vanaf een meter of zestien doelman Brammer verraste.

Alcides had het verdedigend goed staan en HSC kon nauwelijks gevaarlijk worden. Vooral na de rust ging HSC veel de lange bal spelen en daarmee speelde de ploeg van trainer Paul Krabbe de gasten in de kaart. Af en toe kwamen ze gevaarlijk door via ze zijkanten, maar gescoord werd er niet. HSC was absoluut de bovenliggende partij en verdiende een punt, maar de Haaksbergenaren bleven met lege handen staan.

Voor de amusementswaarde geef ik een zes. Het was geen goede wedstrijd, maar de intentie was er wel. Sterren deel ik vandaag niet uit. De man of the match is Lijzer van Alcides. Hij speelde erg sterk als controleur voor de verdediging, was verdedigend goed en nam zijn ploeg bij de hand.

Amusementswaarde: 6
Sterren: geen
Man/Vrouw of the match: Erik Jan Lijzer
Scoreverloop: 9. Zwikker 0-1
Opstelling HSC’21: Brammer, Sven Weustink, Caglar Uguz, Wensing, Cenk Uguz, Van Ek, Ottink (71. Kamphuis), Rhebergen (53. Hoekstra), Wilens (45. De Jong), Penterman, Mirko Weustink.

Rapporteur Mark Dijkstra is oud-speler van oa Stevo, Achilles’12 en SVZW

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief