HSC’21 begint in derde divisie met eclatante thuiszege

Geplaatst op 25 augustus 2019 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – De eerste wedstrijd van het seizoen voor HSC’21 werd vanmiddag door de Haaksbergse formatie met 4-1 gewonnen van Quick uit Den Haag. Bij rust was het feitelijk met 3-0 al bekeken.

De derde-divisionist van trainer Daniel Nijhof ging sprankelend van start. Cenk Uguz nam na tien minuten de eerste goal voor zijn rekening als het resultaat van een geslepen aanval. Weer twintig minuten later verdubbelde Kelvin Veensma de marge uit een vrije trap. En de ruststand van drie doelpunten was de opbrengst van wéér een lekker combinatie met Desney Bruinink als eindstation.

Na de pauze gebeurde er niet zoveel meer, want de kaarten waren geschud en de zon was bloedheet. Beide teams scoorden, eerst liet Stef Ottink de 4-0 op de borden zetten, waarna Frank van der Heiden de eretreffer van de gasten produceerde, wat tenminste nog iets was in deze voor de Haagse brigade van trainer Paul van der Zwaan teleurstellende seizoenouverture.