HSC’21 door winst op tweede plek in hoofdklasse

Geplaatst op 20 maart 2011 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – HSC’21 heeft vanmiddag overtuigend afgerekend met Sneek Wit Zwart. In Haaksbergen werd het 4-1.

In een open eerste helft waren de kansen schaars. Het laag geklasseerde Sneek voetbalde frank en vrij en was voor meer dan een punt richting Haaksbergen gekomen. Toch was het HSC dat op voorsprong kwam. Een voorzet van Sven Weustink werd gemist door zowel de verdediger als de keeper van Sneek en viel pardoes in de goal. Lang kon HSC  niet genieten van de voorsprong. Cees Smaal reageerde attent op een voorzet van de flanken en scoorde de 1-1. Op slag van rust kwam HSC weer op voorsprong. Een uittrap van de keeper van Sneek belandde zo in de voeten van Boy Kamphuis, die eenvoudig kon scoren.

In de tweede helft was de wedstrijd na één minuut gespeeld. Robert Wilens bediende, na een mooie actie, Hielke Penterman, die de wedstrijd voortijdig besliste. HSC bleef de betere ploeg, maar verzuimde om nog verder afstand te nemen van de gasten. Vijf minuten voor tijd kwam het slotakkoord van Jordi Holtkamp (foto). Hij kopte een voorzet van Mirko Weustink hard binnen.

HSC’21 – Sneek Wit Zwart: 4-1 (2-1)

Scoreverloop: 17. Weustink 1-0, 26. Smaal 1-1, 45. Kamphuis 2-1, 46. Penterman 3-1, 85 Holtkamp 4-1.