HSC’21 effectief naar 0-2 winst in en tegen VV Dongen

Geplaatst op 11 september 2022 door   ·   Geen reacties

DONGEN/HAAKSBERGEN – Op bezoek bij Dongen heeft HSC’21 vanmidag de vierde zege van dit seizoen bijgeschreven. Hoewel er van krachtverschil nauwelijks sprake was, won de  Haaksbergse formatie met 0-2. Beide goals kwamen na rust op het scorebord.  Eerst benutte Cenk Uguz een minuut of tien in de tweede helft een penalty en twintig minuten voor tijd zorgde Jules Stokkers voor de tweede Haaksbergse treffer.

Het was niet zo dat HSC’21 heer en meester was op het veld, want beide teams kregen mogelijkheden, maar de Tukkers waren in het Brabantse land net even wat effectiever in het maken van goals. Het was de viere overwinning in successie voor de groenhemden van Daniel Nijhof. HSC’21 staat in de derde divisie van het zondagvoetbal nu met twaalf punten uit vijf wedstrijden op de tweede plaats. Dongen staat voorlopig en voor wat het waard is puntloos onderaan.