HSC’21 en Quick’20 boeken allebei over ver een remise

Geplaatst op 1 september 2019 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – In de derde divisie speelde HSC’21 kantje boord met 1-1 gelijk bij Westlandia. Eén etage lager, in de hoofdklasse van het zondagvoetbal, boekte Quick’20 in en tegen Velsen ook een remise, met dezelfde cijfers.

HSC’21 ontsnapte in Den Haag op het sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk ternauwernood aan een nederlaag, want pas in blessuretijd wist Gergely Viola namens de bezoekers uit Haaksbergen de gelijkmaker te scoren. De ploeg van trainer Daniel Nijhof speelde driekwart wedstrijd met tien man door een rode kaart voor een al te vechtlustige Babuloglu-Uguz. Kort voor rust scoorden de gastheren door een actie van Gio Serbony op aangeven van M elvin Vissers. Uiteindelijk redde Viola bij het scheiden van de markt met zijn goal dus nog een punt voor HSC’21..

Het vorig seizoen uit de derde divisie gedegradeerde Quick’20 moest naar Velsen om het daar tegen de gelijknamige club op te nemen. De formatie van de nieuwe trainer kwam in het eerste bedrijf op voorsprong door een doelpunt van Dylan Rickhoff, maar een kwartiertje voor tijd kwam Velsen, dat afgelopen seizoen juist naar de hoofdklasse promoveerde, toch nog langszij, wat de terugreis vermoedelijk iets langer deed duren dan gehoopt.