Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

HSC’21 en Quick’20 verliezen tamelijk kans- en roemloos

Geplaatst op 26 november 2017 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – In de derde divisie liepen HSC’21 en Quick’20 tegen nederlagen op. De club uit Haaksbergen ging op bezoek bij JVC Cuyk met 2-0 onderuit en de club uit Oldenzaal met 3-0 in en tegen Rosmalen.

Jordy van der Laan en Boy Visser scoorden de treffers van Cuyk tegen HSC’21 al in het eerste kwartier en daarmee was de wedstrijd gespeeld, want de bezoekers uit Haaksbergen konden niet imponeren, laat staan een vuist maken.

Kevin van Kempen scoorde namens OJC Rosmalen een kwartier na het beginsignaal en een kwartier voor het eindsignaal tegen Quick’20 en besliste daarmee de wedstrijd. De derde tegentreffer voor de Oldenzalers was een door Vincent van Hoof binnengeschoten pengel.

De zoveelste nederlaag op rij voor de Oldenzaalse club van de getourmenteerde oefenmeester Michel Steggink maakt de situatie er op sportpark Vondersweijde niet lekkerder op. Quick staat met vier uit dertien stijf onderaan en lijkt er niet echt op dat dit snel zal verbeteren. Dan is de situatie in Haaksbergen minder beroerd, want de club van trainer Daniel Nijhof is een middenmoter, zij het dat de ploeg – nu elfde – in het klassement wel de verkeerde kant opgaat.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief