Zondag 19 mei 2024
Twentesport

HSC’21-Hollandia 2-1 (1-0) – Analyse door Wim Visser

Geplaatst op 12 maart 2012 door   ·   Geen reacties

‘Ik heb een matige wedstrijd gezien. Beide ploegen speelden moeizaam en creëerden weinig kansen. HSC is na de winterstop minder dan ervoor. De ploeg oogt minder scherp, speelt een te laag tempo. Ook tegen Hollandia werden veel duels verloren. Bij de tegenstander speelde de 36-jarige Boots achterin, een oud-prof van oa Fortuna en Volendam. Hij kon het allemaal vrij gemakkelijk aan met zijn ervaring. Nogmaals, HSC creëerde weinig. Toen het 1-1 was, had het nog alle kanten uit kunnen gaan. Maar Sven Weustink kwam erin, ging in de spits spelen en scoorde de winnende goal. Weustink is eigenlijk rechtsback. Maar de aanvallers lieten het ook grotendeels afweten. Ottink komt haast niet langs zijn man en Appie Altunbas is niet meer de speler van de eerste periode van dit seizoen. Hij maakt zijn acties niet meer, zoals hij toen deed. Hij heeft ook een paar weken vakantie gehad. Dat zoiets tegenwoordig allemaal maar kan, verwondert me. Die Michels van Excelsior’31 is er ook twee weken tussenuit geweest. Vreemde zaak.
Trainer Paul Krabbe paste na de 2-1 nog een tactische wissel toe. Hij zette middenvelder Rhebergen erin en ging 4-4-2 spelen. Het pakte goed uit, want de drie punten waren en bleven binnen.
Misschien is Sven Weustink met zijn winnende goal wel de Man of the Match, maar ik wijs Erwin Nieuwboer aan, want hij was de enige die aanspraak mocht maken op een ruime voldoende. Hij krijgt ook een klein sterretje. Mert een 6 is de amusementswaarde dik betaald. Het was niet goed.

HSC’21 – Hollandia 2-1
21. Mirko Weustink 1-0, 79. Kalvin Robert 1-1, 83. Sven Weustink 2-1.

Toeschouwers: 450
Gele kaarten HSC’21: Holtkamp, Altunbas
Amusementswaarde: 6
Man of the Match: Erwin Nieuwboer.
Sterren: Nieuwboer
Opstelling HSC’21: Brammer;  Grondman,  Wensing, Holtkamp,  Garritsen; Cenk Uguz, Van Ek, Nieuwboer; Mirko Weustink (60. Sven Weustink),  Avsar(60. Altunbas), Ottink (87. Rhebergen).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief