Zondag 16 juni 2024
Twentesport

HSC’21 kan in opmars JVC Cuijk afschudden

Geplaatst op 23 maart 2013 door   ·   Geen reacties

CUIJK – HSC’21 speelt zaterdagavond een belangrijke wedstrijd in de topklasse. De Haaksbergse formatie gaat op bezoek bij het JVC Cuijk van trainers Hans Kraay jr. en Piet de Kruif. Een nieuwe overwinning betekent dat de nummer zes voorlopig een concurrent minder heeft.

Afgelopen dinsdag kwam HSC’21 nog in actie voor de districtsbeker. In Apeldoorn werd soeverein gewonnen van CSV Apeldoorn (4-2). Dat betekende al weer de zesde overwinning op rij voor de groenwitten. De afgelopen vier competitiewedstrijden werden allemaal gewonnen waardoor met recht gesteld kan worden dat de ploeg bezig is aan een opmars op de ranglijst.

In die opmars kan het zaterdagavond JVC Cuijk dus afschudden. Die ploeg presteerde in de eerste seizoenshelft erg goed. Zo werd er bijvoorbeeld ook op bezoek in Haaksbergen gezegevierd.

Geheel onverwacht was dat overigens niet, want die wedstrijd werd op een zaterdagavond afgewerkt. Het team van trainer Wilco Klop heeft dit jaar nog geen gelukkig huwelijk met duels die op zaterdag worden gespeeld. Er werd nog niet gewonnen in de zaterdagse avonduren.

Zaterdag heeft de ploeg in Cuijk een nieuwe kans. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief