Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

HSC’21 kan tegen EVV nederlaag niet voorkomen

Geplaatst op 29 oktober 2017 door   ·   Geen reacties

ECHT – HSC’21 kreeg in echt een lesje in effectiviteit. Hoewel de Haaksbergenaren het meeste balbezit hadden en zeker zoveel kansen kregen als de thuisploeg ging de wedstrijd wel verloren. Dat had vooral te maken met het creëren en benutten van kansen.

EVV liet het spel aan HSC’21 en richtte zich op de omschakeling. Een tactiek die aanvankelijk niet goed uitpakte. Want na balverlies kon Veldhuis overnemen. Hij bereikte Bas Postma, die de score opende. Kort na het doelpunt maakte EVV gelijk en lag de wedstrijd weer open. HSC probeerde door de Echtse muur te komen, maar bleek daar, net als vorige week tegen Hercules, veel moeite mee te hebben. Het gevolg was dat er lange tijd nauwelijks kansen waren.

Na rust kende het duel eenzelfde spelbeeld, HSC’21 dat de aanval zocht en EVV dat rustig wachtte op de kansen. Dat leverde al snel een doelpunt op. Lemmens kon vanuit de omschakeling profiteren en bracht EVV aan de leiding. Vanaf dat moment zakte de ploeg nog verder terug en wachte af op HSC bij machte zou zijn nog iets terug te doen. Dat bleek niet het geval, zelf niet toen Roumen na twee keer geel het veld moest verlaten. De Haaksbergenaren probeerden het wel en kregen enkele kansen, maar kwamen niet tot scoren. Kort voor tijd was Screever dichtbij de 2-2, maar ook zijn poging werd geblokt. Daardoor bleef het bij 2-1 en leed HSC een nederlaag in een wedstrijd waarin het een punt had verdiend.

EVV – HSC’21 2-1 (1-1)
Scoreverloop: 15. Postma 0-1, 23. Geenen 1-1, 55. Lemmens 2-1
Rode kaart: 66. Roumen (2x geel)
HSC’21: Brammer, Van Dijk, Grondman, Caglar Uguz, Engberink (28. Van Ek), Veldhuis (57. Nieuwboer), B. ter Hogt, Screever,
T. ter Hogt, Postma, Visschedijk (69. Spanjaard).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief