Zaterdag 20 april 2024

HSC’21 koploper in derde divisie; verlies voor Quick’20

Geplaatst op 6 oktober 2019 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – Door de winst op Gemert van vanmiddag is HSC’21 nu koploper in de derde divisie zondag. Het werd op Groot Scholtenhagen 3-0.

In de hoofdklasse ging Quick’20 gisteren bij Hollandia onderuit.

HSC’21-Gemert 3-0 (0-0)
HAAKSBERGEN – HSC’21 heeft zondag in eigen huis met 3-0 gewonnen van Gemert. Door de zege is de ploeg uit Haaksbergen de nieuwe koploper in de derde divisie. In de eerst helft was het aan beide kanten aftastend en bleek de middencirkel het epicentrum van het voetbalpotje. De doelpunten op Groot Scholtenhagen vielen de tweede helft en werden gescoord door Desney Bruinink en – uit en penalty – Diego van der Weide. Stef Ottink maakte het drietal vol. Met dank aan Dongen dat koploper Groene Ster op 0-0 hield mag HSC’21 zich nu de nieuwe koploper noemen.

Hollandia-Quick’20 2-1 (1-0)
HOORN – Quick’20 is zaterdagavond met 2-1 onderuit gegaan op bezoek bij Hollandia in Hoorn. Op een cruciaal moment, namelijk op slag van rust, kwamen de West-Friezen op voorsprong in hun eigen Julianapark. De ploeg uit Oldenzaal kreeg e bal niet uit de verdediging weg en daar wist Mukthar Suleiman dankbaar van te profiteren. Ook in het tweede bedrijf waren de gastheren het gevaarlijk. Bart Spil van Hollandia bekroonde een kwartier voor tijd een schone aanval en dat was 2-0. Dat vervolgens Jip Kemna een penalty binnen mocht schieten redde de Oldenzaalse eer.