HSC’21 wint met tien man de derby tegen Rigtersbleek

Geplaatst op 10 april 2011 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – HSC’21 heeft vanmiddag belangrijke punten gepakt in de strijd om de titel. Cenk Uguz (foto) bezorgde de ploeg van trainer Paul Krabbe de volle winst en daarmee een reële kans op het kampioenschap.

In de eerste helft kwam HSC op voorsprong door een eigen doelpunt van Erik van Oosterwijk. Over en weer was er wel wat dreiging, maar doelpunten viel er voor de rust niet meer.

Vlak na rust moet HSC’21 verder met tien man. Michael Wensing kreeg voor de tweede keer geel en kon van het veld. Toch leek er geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg uit Haaksbergen, toen Hielke Penterman de 2-0 scoorde. Twintig minuten voor tijd bracht Jasper Agelink de spanning weer terug. Op het laatst leek het nog even spannend te worden. Eerst was het Cenk Uguz die zijn ploeg op 3-1 bracht en diep in blessuretijd deed Samir van Pieterson nog iets terug. Desalniettemin bleef HSC overeind en won.

HSC’21 – Rigtersbleek: 3-2 (1-0)

Scoreverloop: 31. Van Oosterwijk 1-0(e.d.), 60. Penterman 2-0, 71. Agelink 2-1, 90+2. Uguz 3-2, 90+4.  Van Pieterson 3-2.