Maandag 6 april 2020
Twentesport

HSC’21 legt De Vries vast en Brinkman naar DOS’37

Geplaatst op 11 maart 2020 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/VRIEZENVEEN – Hij zou vorig jaar naar Excelsior’31 gaan, maar topscorer Yannick de Vries bleef naar eigen zeggen om persoonlijke redenen bij Eilermark. Hij vertrekt na dit seizoen alsnog, maar niet naar de zaterdag-derde-divisionist in Rijssen, maar naar de zondag-derde-divisionist HSC’21 in Haaksbergen.

De 22-jarige De Vries is een makkelijk scorende spits, die in De jeugd van FC Twente en Go Ahead Eagles speelde. Bij zijn club Eilermark, dat in de tweede klasse van het zondagvoetbal speelt, werd hij meermalen Twents topscorer.

HSC’21 heeft zich behalve met De Vries voor volgend seizoen dook versterkt met verdediger Youri Coolen die overkomt van Quick’20 in Oldenzaal, dat nu nog bij hoofdklasse zondag speelt, maar volgend seizoen de overstap maakt naar het zaterdagvoetbal,

DOS’37
Jordi Brinkman vertrekt bij HSC’21, want tzal in het nieuwe seizoen uitkomen voor de zaterdag-eersteklasser DOS’37 in Vriezenveen. Verder heeft Filip Arsic van HSC’21 laten weten terug te keren naar Deventer om weet uit te komen in de hoofdmacht van Columbia.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief