HSC’21 met pijn en moeite langs laagvlieger Rheden

Geplaatst op 13 maart 2011 door   ·   Geen reacties

RHEDEN – HSC’21 heeft zich vanmiddag met hangen en wurgen ontdaan van laagvlieger Rheden. Waldo Rhebergen zorgde na een klein uur spelen voor de winnende treffer.

Al na vier minuten moest de ploeg van trainer Paul Krabbe verder met tien man. Nick Hoekstra (foto) kreeg eerst geel voor een overtreding en ontving daarna, omdat hij een kusbeweging maakte richting de arbiter, direct zijn tweede gele kaart. Toch lieten de Haaksbergenaren zich niet van de wijs brengen. Na acht minuten schatte de verdediging van Rheden een lange bal compleet verkeerd in. Wilens maakte dankbaar gebruik van het buitenkansje en zette zijn ploeg op een 1-0 voorsprong. Uit het niets kwam Rheden langszij. Duri Tekerlek schoot een vrije trap vanaf een meter of achttien prachtig achter doelman Jeffrey Brammer. Ook na de goal bleven de gasten de betere ploeg, maar een aantal goede kansen werd om zeep geholpen.

In de tweede helft kon Rheden met tien tegen elf niet op tegen HSC. Waldo Rhebergen zorgde na 56 minuten voor de winnende treffer. Holtkamp speelde de middenvelder vrij. Rhebergen aarzelde niet en schoot uit de draai knap raak. HSC kreeg nog een paar prima mogelijkheden om de wedstrijd definitief op slot te gooien, maar vergat de trekker over te halen.

Door de winst blijft de ploeg in het kielzog van de koplopers  Be Quick en WKE.

Rheden – HSC’21: 1-2 (1-1).

Scoreverloop: 8. Wilens 0-1, 23. Tekerlek 1-1, 56. Rhebergen 1-2.