HSC’21 nadert de koppositie

Geplaatst op 17 april 2011 door   ·   Geen reacties

MEPPEL – HSC’21 heeft vanmiddag met 3-2 gewonnen van MSC. Door de winst van de ploeg van trainer Paul Krabbe en het gelijke spel van koploper Be Quick, bedraagt de achterstand nog maar twee punten.

HSC zat in Meppel al vroeg op rozen. Jordi Holtkamp kopte na twaalf minuten raak. Na veertig minuten leek de wedstrijd gespeeld. Hielke Penterman (foto) was verantwoordelijk voor zowel de 2-0 als de 3-0.

In de tweede helft leek HSC het wel goed te vinden en daarmee liet het MSC in de wedstrijd komen. Eerst was het Menno van Dam die vanaf elf meter de 3-1 binnen schoot. Niet veel later moest HSC verder met tien man. Jordi van Ek kreeg zijn tweede gele kaart en moest van het veld. Desalniettemin was de thuisploeg niet bij machte om het de Haaksbergenaren nog heel lastig te maken. Yves Heskamp scoorde nog wel de aansluitingstreffer, maar verder liet HSC het niet komen.

MSC – HSC’21: 2-3  (0-3)

Scoreverloop: 12. Holtkamp 0-1, 23. Penterman 0-2, 39. Penterman 0-3, 52. Van Dam 1-3, 88. Heskamp 2-3.