Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

HSC’21 ondanks goed spel op eigen veld onderuit

Geplaatst op 22 oktober 2017 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Goed spelen en toch met 0-2 verliezen. Het overkwam HSC’21 in de thuiswedstrijd tegen Hercules.

Hercules maakte vanaf de aftrap duidelijk dat het niet naar Haaksbergen gekomen was om te voetballen. Met een defensief strijdplan koos de ploeg uit Utrecht voor de omschakeling. Het spel werd aan HSC gelaten. De Haaksbergenaren combineerden prachtig, maar waren niet bij machte de muur van de bezoekers te slechten. Toen na een half uur Hercules op voorsprong kwam werden de problemen voor de thuisploeg alleen maar groter.

Op alle mogelijke manieren werd geprobeerd om de stand gelijk te trekken, maar keer op keer zonder succes. Hercules liet de thuisploeg voetballen, in de wetenschap dat de defensie stond als een huis. In de laatste fase ging HSC achterin een tegen een spelen. Een logische keuze, maar wel een met gevolgen. Uit een van de spaarzame tegenaanvallen scoorde Jeffrey Vlug. Die 0-2, vlak voor tijd, besliste de wedstrijd definitief.

HSC’21 – Hercules 0-2 (0-1)

Score: 28. Van Logtestijn 0-1, 90+2 Vlug 0-2

HSC’21: Brammer, Grondman, Veldhuis, Van Ek (81. Extercate), Postma (62. Ottink), B. ter Hogt, Screever, Engberink, Veensma, Visschedijk (61. Spanjaard), T. ter Hogt

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief