Vrijdag 26 juli 2024

HSC’21 pakt gedecideerd de titel

Geplaatst op 15 mei 2011 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Met een duidelijke 4-1 overwinning op Babberich heeft HSC’21 de titel in de hoofdklasse C veiliggesteld. Hoewel de bezoekers niet van plan waren mee te werken aan een feestje liet HSC’21 er geen twijfel over bestaan dat het snel orde op zaken wilde stellen.

HSC’21 kwam furieus uit de startblokken en had halverwege de eerste helft de wedstrijd feitelijk al beslist. Hielke Penterman schoof na twee minuten de 1-0 binnen en diezelfde Penterman rondde tien minuten later een vloeiende aanval af. Cenk Uguz maakte de derde, via een van richting veranderd schot.

Kort voor rust werd het nog weer een klein beetje spannend toen Evert Römer de 3-1 aantekende. Omdat de groenwitten na rust iets te gretig en  gehaast op zoek gingen na de definitieve nekslag werd het wat nerveus. Jordi Holtkamp kopte echter halverwege de tweede helft de 4-1 binnen, waarna het feesten kon beginnen.