Zaterdag 20 april 2024

HSC’21 redt op valreep punt; monsterzege voor Quick’20

Geplaatst op 26 januari 2020 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – In de allerlaatste actie van de thuiswedstrijd tegen DEM redde invaller Bas Postma een punt voor de Haaksbergse derde-divisionist. Met zijn doelpunt redde hij een punt voor zijn team.

Eén afdeling lager boekte Quick’20 een ruime overwinning in Meppel door de 1-1 ruststand als uitgangspunt voor een monsterscore. De productiedrift van de Oldenzalers kwam tot stilstand bij de zesde treffer.

HSC’21-DEM 3-3 (1-2)
De teleurstelling droop van de gezichten bij de Beverwijkers toen ze in de laatste minuten een zekere overwinning moesten laten schieten. In de twee laatste minuten kwam de ploeg van trainer Daniel Nijhof toch nog naast de ploeg uit Beverwijk. DEM liet er van meet af aan geen gras over groeien. Cerilio Cijntje bracht na dik tien minuten de stand op 0-1 en binnen het kwartier maakte Ryan Herraez Callego er 0-2 van. HSC’21 deed kort voor rust via Tom ter Hogt nog wel wat terug, maar even na de pauze was de marge alweer twee en die 1-3 leek ook de eindstand te zijn. Tot de laatste minuut van de wedstrijd en de eerste van de blessuretijd met dank aan de wonderen van Luuk Schepers en Bas Postma.

MSC-Quick’20 1-6 (1-1)
De hoofdklasser uit Oldenzaal blijft grossiert in magistrale uitslagen, want scoort de laatste weken veel en zit zelf aan de winnende kant van de score. Vanmiddag werd het in Meppel 1-6. En dat terwijl het bij rust nog 1-1 gelijk stond. Vreemd genoeg kwam MSC na een klein half uur op voorsprong door een goal van Stef Beute, maar kort voor de theepauze bracht Zwienenberg de ploeg van Vondersweijde langszij. In de tweede helft scoorden Frank Eulderink, Jelle Leenders, Cem Köse, Dylan Rickhoff en Luuk Geelen voor Quick, dat bezig is met allure afscheid van het zondagvoetbal te nemen, zoals steeds meer zondagclubs in de regio doen, waaronder traditionele hoogvliegers als PH Almelo en Rigtersbleek Enschede.