HSC’21 speelt thuis gelijk tegen Quick

Geplaatst op 17 december 2017 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – De doelpunten bij HSC’21 – Quick vielen binnen twee minuten. HSC’21 probeerde het in de slotfase nog maar moest genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel.

Het duurde voor rust geruime tijd voordat een van beide ploegen het verschil kon maken. Quick kreeg kansen, HSC een stuk minder. Het waren ook de bezoekers die op voorsprong kwamen via Marc Boshoff. Maar nog geen minuut later stond het alweer 1-1. Bas ter Hogt scoorde de gelijkmaker uit een voorzet van Sjoerd Visschedijk. Die 1-1 was vanzelfsprekend ook de ruststand.

Na rust domineerde HSC de wedstrijd en kreeg het via invaller Joost Exterkate twee grote kansen. Gescoord werd er evenwel niet meer, waardoor het bij 1-1 bleef. Gezien de verhoudingen na rust was het HSC’21 dat zichzelf daarmee eigenlijk tekort deed.

HSC’21 – Quick 1-1 (1-1)
Score: 44. Boshoff 0-1, 45. Ter Hogt 1-1.