Zondag 19 mei 2024

HSC’21 verliest eerste wedstrijd om promotie van GVVV

Geplaatst op 15 juni 2022 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN –  De eerste van twee halve finales om promotie naar de tweede divisie ging vandaag voor GVVV uit Veenendaal verloren. Het werd op sportpark Groot Scholtenhagen in Haaksbergen 1-3 voor de gasten. De tweede ontmoering vindt zaterdag op sportpark Panhuis plaats.

Voor rust kon de thuisploeg van trainer Daniel Nijhof zeker nog zijn stempel drukken en bij rust leidden de  gastheren zelfs met 1-0 en nog op basis van het vertoonde spel nog verdiend ook. Het doelpunt  van Kars Zwiers bracht dat tot uiting en eigenlijk had HSC”21 de marge moeten vergroten.

Dat dit niet gebeurde brak de groenwitten op, want na de de thee tapten de gasten van trainer Gery Vink uit een ander vaatje, Dat leidde in een kort tijdspanne tot de gelijkmaker van Joshua Patrick, sterker nog, deze speler scoorde vervolgens nóg twee maal. Het zal zaterdag daardoor  niet makkelijk worden de finale te halen..