HSC’21 verliest eerste duel nieuwe seizoen van Baronie

Geplaatst op 21 augustus 2022 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Op eigen veld heeft de Haaksbergse derdedivisionist HSC’21 de ouverture tegen Baronie met 1-2 verloren. In de slotfase scoorde de Bredase thuisploeg de winnende goal, uit een strafschop.

In de eerste helft kwamen de gasten tien minuten voor de thee ook al op 0-1. Na rust bracht Stef Ottink de boel qua doelpunten weer in evenwicht. Daarna kon het beide kanten op, want zowel de ploeg van Groot Scholtenhagen als de club uit Brabant gingen voor de winst.

Er moest als gezegd een strafschop aan te pas komen om een winnaar te krijgen. Dat geluk hadden de gasten vlak voor tijd. En daarmee had de promovendus uit Breda van trainer  Martijn van Galen een eigenlijk onverwacht  mooie binnenkomer op dit niveau.