Woensdag 24 april 2024

HSC’21 in slotseconden onderuit tegen koploper UNA

Geplaatst op 28 januari 2018 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – HSC’21 leek in de thuiswedstrijd tegen UNA op weg naar een verdienstelijk gelijkspel. Hoewel de Haaksbergenaren het laatste kwartier in ondertal speelden, lukteh te toch om koploper UNA op 1-1 te houden. Diep in blessuretijd scoorden de Brabanders alsnog en wonnen het duel.

HSC’21 was lange tijd gelijkwaardig aan koploper UNA. Beide ploegen hielden elkaar tactisch gezien in balans, zonder dat er erg veel kansen waren. Na rust kwam UNA op voorsprong door een benutte strafschop. Bas ter Hogt maakte vrijwel meteen daarna, ook vanaf elf meter, gelijk. Het leek de basis voor een puntendeling die paste bij het spel van beide ploegen.

Een kwartier voor tijd kreeg Jordi van Ek rood, waarna de overgebleven tien Haaksbergenaren alle zeilen bij moesten zetten om het punt over de streep te trekken. Dat leek goed te gaan, tot aan de laatste aanval. UNA probeerde het diep in blessuretijd nog een keer. Die laatste poging werd HSC alsnog fataal.

HSC’21 – UNA 1-2 (0-0)
Score: 48. Van de Gevel 0-1 (pen.), 52. B. ter Hogt 1-1 (pen.), 90+5 Bogaerts 1-2
Rode kaart: 75. van Ek (HSC’21)
HSC’21: Brammer, Engberink, Grondman, Caglar Uguz, Van Ek, Nieuwboer, B. ter Hogt, Derksen, Visschedijk (91. Veldhuis), Spanjaard (46. Fawzi )(76. Schutte), T. ter Hogt.