HSC’21 verliest topper van WKE

Geplaatst op 27 maart 2011 door   ·   Geen reacties

EMMEN – HSC’21 heeft voor de tweede keer dit seizoen niet weten te winnen van WKE. Op sportpark Grote Geert verloor de ploeg van trainer Paul Krabbe met 2-1.

Na de eerste helft stond de eindstand al op het scorebord. Jan Hooiveld opende na negen minuten de score vanaf de strafschopstip. Niet veel later was de stand weer gelijk. Hielke Penterman (foto) zorgde voor de gelijkmaker. Zeven minuten voor rust kwam de thuisploeg weer op voorsprong. Het was opnieuw Jan Hooiveld die scoorde.

In de tweede helft drong HSC nog wel aan, maar er werd niet meer gescoord. Door het verlies is de achterstand op koploper Be Quick opgelopen tot vier punten. Ook WKE is de ploeg uit Haaksbergen voorbij gestreven op de ranglijst. Het verschil met de ploeg uit Emmen is één punt.

WKE – HSC’21: 2-1 (2-1)

Scoreverloop: 9. Hooiveld 1-0 (pen.), 13. Penterman 1-1, 38 Hooiveld 2-1.