HSC’21 viert rentree Nieuwboer met grote zege

Geplaatst op 4 november 2012 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – HSC’21 heeft de rentree van middenvelder Erwin Nieuwboer (foto) gevierd met een grote zege op Hollandia. Op het eigen sportpark Groot Scholtenhagen werd het liefst 7-1 door doelpunten van Sven Weustink, Stef Ottink (3x), Mirko Weustink (2x) en Erik Wassens. Het betekende de eerste zege sinds vijf wedstrijden voor de topklasser.

Het duurde even, maar zondag maakte Nieuwboer eindelijk zijn rentree na een vervelende enkelkwetsuur. Met de terugkeer van de spelverdeler lijkt het erop dat het lek voor HSC’21 boven is. Na vijf nederlagen op rij was de grote 7-1 zege op Hollandia weer een reden tot juichen voor de Haaksbergenaren. De ploeg van trainer Wilco Klop moest daarvoor wel eerst een achterstand wegwerken, want halverwege de eerste helft namen de bezoekers uit Hoorn een voorsprong door een doelpunt van Toufik Aboubakari. De aanvaller profiteerde na een mooie pass door keeper Melvin Koetsier in de lange hoek te passeren. Nog voor rust werden beide ploegen door aanvoerder Sven Weustink in evenwicht gebracht, zodat beide ploegen met een gelijke stand de kleedkamers opzochten.

Na de rust was het de beurt aan de flitsende vleugelspelers van HSC’21. Stef Ottink en Mirko Weustink waren met gezamenlijk vijf doelpunten van grote waarde voor de topklasser. Hollandia had niets meer in te brengen tegen het sterk spelende HSC’21, dat via invaller Erik Wassens de score nog uitbreidde naar liefst 7-1. Het betekende de vijfde overwinning voor de Haaksbergenaren, die nu op de tiende plaats staan met vijftien punten.

HSC’21 – Hollandia 7-1 (1-1)
25. Aboubakari 0-1, 30. S. Weustink 1-1, 47. Ottink 2-1, 52. M. Weustink 3-1, 63. Ottink 4-1, 69. M. Weustink 5-1, 76. Ottink 6-1, 79. Wassens 7-1.