Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

HSC’21 wil in tweede helft seizoen promotie naar Topklasse realiseren

Geplaatst op 17 januari 2011 door   ·   Geen reacties

15 januari 2011

HAAKSBERGEN – In Haaksbergen maakt HSC’21 zich in alle rust op voor de tweede seizoenshelft. Tijdens het Kerstreces tekende trainer Paul Krabbe (foto) bij en zal vanaf volgend jaar beginnen aan zijn vijfde opeenvolgende seizoen. In de winterstop sprak de trainer al uit nog maar één doel te hebben en dat is promotie naar de Topklasse. Niet verwonderlijk want de ploeg heeft al beslag gelegd op de eerste periode en heeft ook de minste verliespunten in de zondag hoofdklasse C. 

De mix van jong en oud lijkt het ei van Columbus  en het investeren in jonge talenten lijkt eindelijk zijn vruchten af te werpen. Toch mogen ze in Haaksbergen niet vergeten dat twee jaar terug  de eerste acht wedstrijden van het seizoen werden gewonnen en de eerste periode in de wacht werd gesleept, waarna het seizoen als een nachtkaars uit ging. Er moet echter een kanttekening gemaakt worden, want dit jaar bleek HSC, tot nu toe, de best voetballende ploeg van de hoofdklasse C en dat was twee seizoen geleden anders. 

Morgen ontvangt de ploeg op het eigen sportpark Groot Scholtenhagen RKHVV. De gasten staan op een tiende plek en mogen eigenlijk geen probleem opleveren. Ondanks de korte winterstop weet elke voetballer dat er niets zo verraderlijk is als deze zelfde winterstop. 
Direct na de wedstrijd een verslag op TwenteSport.com


Delen is sportief

Reacties (0)
Archief