Vrijdag 26 juli 2024

HSC’21 wint door late treffer van JVC Cuijk

Geplaatst op 23 maart 2013 door   ·   Geen reacties

Koen Garritsen actiefotoCUIJK – HSC’21 heeft ook de lastige uitwedstrijd bij JVC Cuijk weten te winnen. De formatie uit Haaksbergen won door een late treffer van Arjan Goorman met 2-1 van de directe concurrent. Daardoor staat de ploeg nu op plaats vijf in de topklasse.

Het duurde lang voordat de wedstrijd werd open gebroken door Koen Garritsen (archieffoto). Op het moment dat de linksback trefzeker was waren er nog ruim twintig minuten te spelen. Het antwoord van JVC Cuijk volgde tien minuten later, toen Abdes Assouiki de stand gelijk trok. Het laatste woord was echter aan HSC’21, dat met nog twee minuten te spelen via Arjan Goorman weer op voorsprong kwam. Die voorsprong hield het vast tot het eindsignaal.

De winstpartij betekende alweer de vijfde overwinning op rij voor de Haaksbergenaren. Daardoor komt de ploeg nu de top vijf binnen en heeft het JVC Cuijk bovendien even op een achterstand gezet.

JVC Cuijk – HSC’21 1-2 (0-0)