HSC’21 wint tegen SWZ Boso Sneek voor zesde keer op rij

Geplaatst op 30 maart 2013 door   ·   Geen reacties

Mirko Weustink in actie tegen HBSHAAKSBERGEN – Een klinkende 5-1 zege op Sneek Wit Zwart betekent voor HSC’21 alweer de zesde overwinning op rij. De topklasser uit Haaksbergen passeert daarmee EVV Echt op de ranglijst en staat nu op een keurige vijfde plaats.

In de snijdende kou deed HSC’21 wat het al een paar weken doet: het publiek vermaken. Met een hoog tempo en verzorgd positiespel werd ook SWZ tot verdedigen gedwongen. Mirko Weustink (foto), de man in vorm, opende namens de Haaksbergenaren halverwege de eerste helft de score. Nog voor de theepauze kwamen de bezoekers door een benutte penalty van Ramon Giro Batalla naast de ploeg van trainer Wilco Klop.

Na de rust stelde HSC’21 orde op zaken en liep het door doelpunten van opnieuw Mirko Weustink, Cuneyt Avsar, Mart Schutten en Koen Garritsen uit naar een 5-1 zege.

HSC’21 staat nu op de vijfde plaats met 38 punten, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld dan EVV, dat met een punt achterstand de naaste belager is van de ploeg van Klop.

HSC’21 – SWZ Boso Sneek 5-1 (1-1)
23. M. Weustink 1-0, 43. Giro Batalla 1-1, 60. M. Weustink 2-1, 76. Avsar 3-1, 86. Schutten 4-1, 88. Garritsen 5-1.