HSC’21 geeft tegen vv Gemert voorsprong weg

Geplaatst op 28 oktober 2012 door   ·   Geen reacties

GEMERT – HSC’21 heeft de uitwedstrijd bij vv Gemert op knullige wijze verloren. De ploeg van trainer Wilco Klop (foto) gaf een 2-0 voorsprong, die was opgebouwd door doelpunten van Stef Ottink en Remy Raterink, weg. Het duel eindigde uiteindelijk in 4-2 voor de thuisploeg.

De Haaksbergenaren begonnen nog goed aan de wedstrijd. Er stonden tien minuten op de klok toen Stef Ottink doel trof. De bezoekers breidden die voorsprong vlak voor rust uit via Remy Raterink, die in spits de voorkeur genoot boven Cuneyt Avsar. Vlak voor het verstrijken van de eerste helft deed Gemert nog wel iets terug via Falkenstein, maar HSC’21 behield de voorsprong nog wel tot de rust.

Daarmee is genoeg gezegd, want vlak na de theepauze was het opnieuw Falkenstein die scoorde en zo de thuisploeg op gelijke hoogte bracht. Met nog een half uur te spelen werd het vervolgens via Heijmans 3-2. Vlak voor tijd werd het debacle voor HSC’21 compleet doordat Van Schijndel de 4-2 maakte en de Haaksbergenaren opnieuw een nederlaag bezorgde. HSC’21 staat nu op de twaalfde plaats met twaalf punten.

vv Gemert – HSC’21 4-2 (1-2)
10. Ottink 0-1, 40. Raterink 0-2, 45+1. Falkenstein 1-2, 48. Falkenstein 2-2, 60. Heijmans 3-2, 89. Van Schijndel 4-2.