HSC’21 zonder problemen en zonder topvorm langs EVV

Geplaatst op 4 februari 2018 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – HSC’21 heeft in een niet al te hoogstaande wedstrijd een 2-0 zege geboekt op EVV. Beide doelpunten vielen al voor rust.

Niet de beste wedstrijd, zo vond ook trainer Daniël Nijhof. ‘We komen op een goede manier op voorsprong en voor rust ook op 2-0.’ Het vat de eerste helft waarin HSC duidelijk de betere ploeg was zonder bijzonder goed te spelen. de tweede kans van de wedstrijd werd door Tom ter Hogt benut. Toen Sjoerd Visschedijk er 2-0 van maakte was het duel eigenlijk al beslist.

Na rust was het spelbeeld anders. EVV zocht, noodgedwongen de aanval terwijl HSC het lastiger kreeg en achteruit moest. ‘We waren meer bezig met tegenhouden dan met uitbouwen’, vind ook Nijhof. Uiteindelijk bleef het toch bij 2-0, een nuttige en welkome overwinning voor HSC’21, zeker gezien de formatie waarin gespeeld werd. ‘Er waren wat mutaties in het elftal, maar dat heeft goed uitgepakt. Zo speelde Leon van Dijk weer eens. Voor hem natuurlijk geweldig, na een periode van blessureleed. Dat is een lang proces geweest, hij heeft er alles aan gedaan te herstellen, maar uiteindelijk waren de klachten dusdanig dat noodgedwongen stoppen de enige optie was. Dat hij dan als echte liefhebber vandaag meedoet en we met zijn allen de punten pakken en daarbij zelf de nul houden, maakt mij als trainer trots.’

HSC’21 – EVV 2-0 (2-0)
Scoreverloop: 23. T. ter Hogt 1-0, 39. Visschedijk 2-0
Opstelling HSC’21: Brammer, Engberink,Caglar Uguz, Ottink (64. Postma), Van  Dijk, B. ter Hogt, Screever (74. Schutte),Nieuwboer,  Derksen, Visschedijk (88. Fawzi),T. ter Hogt.