Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

In top amateurzaterdagvoetbal acute nood bij DOS’37

Geplaatst op 28 mei 2022 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN/VRIEZENVEEN – In de derde divisie heeft Excelsior’31 in Rijssen vanmiddag in Assen gewonnen van het roemruchte ACV . Het was een wat fletse wedstrijd in een ook wat flets seizoen. Voor de ploeg uit Rijssen noch voor het team uit Assen stond er nog iets interessanters op het spel dan de eer, en daarmee gingen de gasten op sportpark Stadsbroek aan de haal.

Voor hoofdklasser DETO stond een thuiswedstrijd op het programma tegen Oranje Nassau uit Sneek. De roodzwarten van Het Midden in Vriezenveen trokken met 2-1 aan het langste eind.

In de eerste klasse verprutste SVZW in Wierden de laatst kansen op een prijs, in de vorm van titelstrijd of periodekampuoenschap. De ploeg ging op eigen veld met 1-3 ten onder tegen DZC’68 uit Doetinchem. Beid in de eerste klssee equipes spelen volgend sezoen weer twee keer tegen elkaar in de eerste klasse. Het is zeer de vraag of ze an ook DOS’37 nog weer zien, want die Vriezenveense ploeg verkkt na e nederlaag vandaag bij CSV Apeldoorm in acuur degradatiegevaar.

ACV-Excelsior’31- 0-2 (O-1)
DETO-ON Sneek 2-1
SVZW-DZC’68 1-3
CSV Apeldoorn-DOS’37 3-0

Later meer

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief