Arif Irilmazbilek scoort zes keer tegen Deto

Geplaatst op 9 maart 2013 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN –  Deto nul, Kozakken Boys zes. De uitslag voldoet eigenlijk al om te vertellen dat Deto opnieuw een kansloze nederlaag opliep. Toch was er wel een bijzonderheid. Alle zes de doelpunten werden gescoord door Arif Irilmazbilek. Daarmee zorgde hij voor een bijzondere prestatie.

Halverwege de eerste helft opende Irilmazbilek de score. Toen niet veel later Stef Lamberink rood kreeg, vanwege met gestrekt been inkomen tegen Jakoba, was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Irilmazbilek scoorde voor rust nog drie keer.

Ook na de hervatting ging de aanvaller daar mee verder, want ook de 5-0 en 6-0 werden door hem gemaakt. Daardoor was hij er persoonlijk voor verantwoordelijk dat Deto opnieuw een kansloze nederlaag leed.

DETO – Kozakken Boys 0-6 (0-4)
Scoreverloop: 25. Irilmazbilek 0-1, 33. Irilmazbilek 0-2, 38. Irilmazbilek 0-3, 40. Irilmazbilek 0-4, 65. Irilmazbilek 0-5, 88. Irilmazbilek 0-6.