Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Knappe overwinning voor Excelsior’31

Geplaatst op 21 april 2012 door   ·   3 Reacties

CAPELLE – Excelsior’31 heeft een knappe overwinning geboekt op Capelle. In de slotfase was het Gradus Hempenius (foto) die de enige treffer van de wedstrijd voor zijn rekening nam en er daarmee voor zorgde dat de drie punten mee naar Rijssen gingen.

In een open wedstrijd kregen beide ploegen kansen om de score te openen. Capelle trof voor rust de paal, terwijl Hempenius namens Excelsior’31 dicht bij een treffer was.

Na de hervatting had Caplle het beste van het spel, maar gaandeweg de tweede helft nam Excelsior’31 het spel over en kregen de bezoekers een aantal kansen. Pas in de slotfase wisten de Rijssenaren afstand te nemen. Hempenius scoorde en bezorgde zijn ploeg daarmee drie punten.

Capelle – Excelsior’31 0-1 (0-0)
Scoreverloop:
83. Hempenius 0-1.
Excelsior 31: Kok, Lubbers, Borghuis (71. Siemelink), Rosink (66. Ten Hove), Davina, Wilens, Isa, David, Gerritsen Mulkes, Hempenius, Michels (82. Winkelhuis).

Delen is sportief

Reacties (3)

 1. johan says:

  De beste club uit het oosten (voorlopig)ongelovelijk de wederopstanding van Hempenius.
  Vorig seizoen bijna hetzelfde verhaal met K

 2. johan says:

  Aman,speelde de tweede helft van de competitie ook grandioos,en toen was ook al duidelijk waar hij heen zou gaan.Misschien moeten TC en achterban,niet te snel oordelen.
  Vaak is er wel een reden waarom een speler ineens slecht presteerd.Het is handiger om daar achter te komen,en er wat aan te doen,dan maar doorsukkelen.

 3. danny says:

  en wat te denken over onze grote vriend gradus..of was die weer voor zichzelf aan het voetballen??
Archief