Woensdag 21 februari 2024
Twentesport

Maat, Haverslag en Vijfhuizen zoeken voetbalheil elders

Geplaatst op 21 februari 2020 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN/VRIEZENVEEN – De groeibriljant Stefan Maat verlaat aan het eind van dit seizoen de derde-divisionist Excelsior’31. Hetzlfde geldt voor Yilber Haverslag. Onduidelijk is waar beiden volgend seizoen spelen. Eén etage lager zal Louis Vijfhuizen na dit seizoen hoofdklasser DETO verlaten. Zijn nieuwe bestemming is Hoogeveen, dat trouwens net als DETO in de hoofdklasse speelt, maar dan op zondag in plaats van zaterdag.

Maat is afkomstig van Juventa’12 in Wierden, waar zijn talent ontpopte, waardoor hij naar Excelsior’31 ging, maar volgde daarbij vijf jaar de jeugdopleiding, ofwel voetbalacademie, van FC Twente. Hij wil nu hogerop, onduidelijk is nog waar. Emmen zou in beeld zijn, Go Ahesd Eagles volgt hem eveneens op de voet, maar ook RKC Waalwijk informeerde al eens.

Vijfhuizen is een talent uit de gelederen van de zaterdagtweedeklasser Den Ham, maakte ook del uit van de jeufdopleiding van FC Twente. Hij verruide twee jaar geleden Den Ham voor DETO Twenterand, waar als hangende spits geregeld speelde, maar nooit geen vaste waarde was. Hij hoopt dat dit in Hoogeveen verandert. Hij is daar na Jim Veltmaat en Noah Schuurman de derde aanwinst van de ploeg van trainer Nico Haak. Vjjfhuizen zal zich er wel weer hullen in d Hammer kleuren blauw en wit.

FOTOGRAFIE: Stefan Maat (boven @excelsior31.nl) en Louis Vijfhuizen (onder @Hoogeveen.nl)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief