Zaterdag 2 maart 2024
Twentesport

Michiel Achterhoek ‘Hopelijk gaat onze wedstrijd tegen Oranje Nassau door’

Geplaatst op 30 januari 2011 door   ·   Geen reacties

28 januari 2011
WIERDEN – In de strijd om de bovenste plaatsen is SVZW in de achtervolging op streekgenoot Deto. Hoewel de Wierdenaren vijf punten achter staan op de koploper, heeft de ploeg van doelman Michiel Achterhoek (foto) ook twee wedstrijden minder gespeeld en heeft dus minder verliespunten.

‘Ik heb er voor morgen tegen Oranje Nassau alle vertrouwen in, al is het op dit moment vooral de vraag of het door gaat. Het zou jammer zijn wanneer we niet gaan spelen, want we staan er goed op, mede door onze overwinning op ACV van afgelopen week. We lopen inmiddels al achter op de rest en die blijven maar winnen en dat zullen wij dus ook moeten doen. Soms zie ik de uitslagen en heb ik echt het gevoel van “dat mag wel wat minder”. 

We willen gewoon zo hoog mogelijk eindigen en het seizoen afsluiten met promotie naar de Topklasse. Om dat te bereiken zullen we dus gewoon moeten blijven winnen. De inhaalduels zijn tegen lastige tegenstanders, maar dat gaat ook op voor onze tegenstanders. Zij zouden waarschijnlijk ook liever een andere tegenstander treffen dan SVZW. Het is voor mij niet zo dat het seizoen mislukt is, wanneer we niet promoveren. Er is ook op andere gebieden winst geboekt. Als groep hebben we een stap gemaakt, en die ontwikkeling biedt zeker perspectief voor de toekomst.

Wat onze wedstrijd tegen Oranje Nassau betreft, ik heb er een hard hoofd in dat die door zal gaan. Het gras is bevroren en de grond voelt hard aan. Ik begreep dat Excelsior’31 al afgelast is. Wierden – Rijssen is natuurlijk niet zo heel ver. Mochten we geen competitie spelen en ook de wedstrijd van HHC niet doorgaan, dan zullen we in Hardenberg op kunstgras tegen elkaar gaan oefenen. Gespeeld wordt er dus zeker, maar ik hoop toch echt op een competitieduel.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief