Zondag 16 juni 2024
Twentesport

Nieuwboer verlengt bij HSC’21: ‘Hogerop wil ik niet meer’

Geplaatst op 9 februari 2013 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Erwin Nieuwboer (foto) heeft zijn aflopende verbintenis bij HSC’21 met een seizoen verlengd. De spelverdeler van de Haaksbergense topklasser heeft het naar zijn zin bij de club en is bovendien nog druk met zijn studie. ‘In het betaalde voetbal spelen wil ik niet meer’, aldus de middenvelder.

En dat is opmerkelijk, want Nieuwboer is bij HSC’21 bijna wekelijks uitblinker. Daarbij wist hij vorig seizoen ook nog eens de prijs van de TC Tubantia voor beste amateurvoetballer van het jaar te winnen en legde hij beslag op de eindwinst in het sterrenklassement van TwenteSport.com.

Desondanks piekert de middenvelder dus niet over zijn toekomst bij de Haaksbergse voetbalclub. ‘Momenteel ben ik bezig met mijn studie, de master Bedrijfseconomie. Als ik die studie afgerond heb wil ik gewoon aan het werk gaan. Bovendien heb ik ik het naar mijn zin bij HSC’21 en dus heb ik geen reden om weg te gaan. Een stapje hogerop? Nee, dat wil ik niet meer.’

Nieuwboer werd gisteren na afloop van de gewonnen oefenwedstrijd tegen eersteklasser Achilles’12 (8-0) als zestiende speler toegevoegd aan de HSC’21-selectie voor het volgende seizoen. Eerder werd al overeengekomen met doelmannen Melvin Koetsier en Niek Bouwman; verdedigers Freek Grondman, Jasper Agelink, Mart Stokkers en Sven Weustink; middenvelders Arjan Goorman, Erik Makkink, Bas ter Hogt, Mart Schutten, Rob Temmink en Waldo Rhebergen en aanvallers Erik Wassens, Remy Raterink en Stef Ottink.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief