Maandag 4 maart 2024
Twentesport

Confrontatie tussen Quick’20 en NEC av om achtste plaats

Geplaatst op 11 mei 2013 door   ·   Geen reacties

Stef van der VeldenOLDENZAAL – Een onderlinge confrontatie tussen Quick’20 en NEC av zal zondag uit moeten wijzen welke ploeg op de achtste plaats in de zondag hoofdklasse C zal eindigen. De laatste thuiswedstrijd betekent het slot van een solide seizoen van de Oldenzalers.

Na het zo dramatisch verlopen vorige seizoen in de topklasse, waarin Quick’20 roemloos onderaan eindigde, was de opdracht voor dit seizoen duidelijk. De Oldenzalers moesten een solide plaats innemen in de zondag Hoofdklasse C. De zwartwitten kunnen met nog één wedstrijd te spelen met recht zeggen dat die doelstelling is gehaald.

Quick’20 was met name in de laatste periode goed op dreef. Een lange reeks met liefst elf wedstrijden waarin het ongeslagen bleef werd pas vorige week door een duidelijke nederlaag bij Be Quick 1887 beëindigd. Door die reeks staat het nu op de achtste plaats, anders had het wellicht nog moeten vechten om degradatie te ontlopen.

Het thuisduel tegen de amateurs van NEC is tevens het laatste duel van clubtopscorer Stef van der Velden (foto) in het tenue van Quick’20. De lange spits vertrekt volgend seizoen naar Deto, dat volgend seizoen in de zaterdag hoofdklasse uitkomt.

De wedstrijd tussen Quick’20 en NEC begint zondag om 14.00 uur op sportpark Vondersweijde in Oldenzaal.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief