Donderdag 23 mei 2024
Twentesport

Onduidelijkheid over toekomst aanvaller Jurrie Stevens

Geplaatst op 20 mei 2012 door   ·   3 Reacties

ENSCHEDE – Het is nog maar de vraag waar Jurrie Stevens (foto) volgend seizoen voetbalt. De aanvaller, die nu nog bij Rigtersbleek speelt, zou volgend seizoen naar vv Glanerbrug gaan, maar kwam op die beslissing terug. Althans, dat bericht kwam afgelopen week via zijn huidige club naar buiten. Hoewel trainer Eddy Boerhof ervan overtuigd is dat Stevens volgend seizoen bij Rigtersbleek speelt, wil Stevens zelf nog niets bevestigen. Een lastige kwestie dus, waar het laatste woord nog niet over lijkt te zijn gezegd of geschreven.

Trainer Eddy Boerhof is overtuigd van het feit dat Stevens in juli ‘gewoon’ aan zijn achtste seizoen bij Rigtersbleek begint. ‘Jurrie is een jongen die hier bij Rigtersbleek thuis hoort’, motiveert Boerhof zijn stelligheid. ‘In verband met werk zou hij stoppen met voetballen. Een mooie aanbieding van Glanerbrug zorgde er echter voor dat hij op die beslissing terugkwam. Vervolgens hebben enkele sponsors van Rigtersbleek hem wat werk bezorgd en heeft de club hem een nieuw bod gedaan. Daar is hij dus op in gegaan. Volgend seizoen speelt hij gewoon in Enschede, daar ben ik 100% zeker van’, benadrukt de Haaksbergse oefenmeester.

Stevens zelf wil zich niet druk maken over zijn toekomst, maar zich vooral concentreren op de laatste wedstrijden van het seizoen. In die wedstrijden neemt hij het met zijn elftal op tegen Glanerbrug, met als inzet een plek in de Hoofdklasse C. ‘Ik voetbal nu nog hier en zet me vol in voor Rigtersbleek. Waar ik volgend seizoen speel is nog niet zeker, maar dat is iets voor een latere zorg’, zo vertelt hij na de 5-0 overwinning van Rigtersbleek op Germania. Met twee doelpunten is Stevens beslissend geweest voor zijn ploeg, iets wat hij in de finale van de nacompetitie om lijfsbehoud in de Hoofdklasse C niet na zal laten. ‘Of ik volgend jaar wel of niet bij Glanerbrug speel, maakt niet uit. Nu ben ik hier in Enschede. Als ik die bal er tegen Glanerbrug in kan schieten, dan zal ik dat zeker doen’, zo verzekert hij.

Foto: Jurrie Stevens (in het rood-witte shirt) in duel voor zijn club Rigtersbleek tegen Hoogeveen, eerder dit seizoen

Delen is sportief

Reacties (3)

  1. edwin says:

    uit betrouwbare bronnen heb ik gehoord dat het al rond was met vv glanerbrug! as zaterdag was er een definitieve mondelinge jawoord al zegt dat tegenwoordig niet zoveel mee

  2. bw says:

    deto zoekt ook nog een spits

  3. Hans Kusters says:

    Deto zoekt al jaren naar spelers!!
Archief