Donderdag 23 mei 2024
Twentesport

Ontgoochelde Jasper Agelink: ‘Teleurstelling overheerst’

Geplaatst op 28 mei 2012 door   ·   1 Reactie

ENSCHEDE – Door twee doelpunten te scoren, speelde hij een belangrijke rol in het 2-2 gelijkspel tussen Rigtersbleek en Glanerbrug: Jasper Agelink (foto). Na afloop van de wedstrijd liep hij er echter ontgoocheld bij. Vlak voor de rustpauze kreeg de verdediger van Rigtersbleek een gele kaart, waardoor het duel zijn laatste wedstrijd in dienst van de Enschedeërs was. Vlak voor het laatste eindsignaal ontving Agelink tot overmaat van ramp ook nog zijn tweede gele kaart en kon hij inrukken. De 25-jarige verdediger vertrekt volgend seizoen naar HSC’21.

‘Ongelofelijk, wat sta ik hier met een dubbel gevoel zeg’, vertelt Agelink na afloop van de kraker tussen Rigtersbleek en Glanerbrug. De verdediger loopt van de ene journalist naar de andere, want met twee doelpunten en een rode kaart eiste hij een hoofdrol op in het duel. ‘Het teleurstellende gevoel overheerst nu wel’, erkent Agelink. ‘Voor de wedstrijd zei ik nog dat ik er volgende week hoe dan ook bij wil zijn en dan ben je gewoon geschorst. Nu heb ik al een hekel aan langs de kant staan, maar dit is helemaal vervelend. Ik sta compleet machteloos.’

Volgens Agelink had Rigtersbleek de wedstrijd moeten winnen. ‘We speelden redelijk en hadden genoeg kansen om het te beslissen. Nu is het duel van volgende week bij Glanerbrug beslissend. Dat maakt verder niet zo heel veel verschil, we moeten ons gewoon weer opladen en er volgende week staan. We beginnen in principe op 0-0, dus alles is mogelijk. Het zal lastig worden, maar ik heb er wel vertrouwen in.’ Agelink zelf kan zich concentreren op het volgende seizoen.

Foto onder: Agelink druipt af, nadat hij zijn tweede gele (en dus rode) kaart heeft gekregen (Bron: Sportfoto-RegioTwente)

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Marco says:

    Maakt mij niet zo veel uit waar je keus op valt. 1 juli maakt hij zijn eerste meters op Sportpark Groot Scholtenhagen.
Archief