Maandag 20 mei 2024
Twentesport

Ook Lesley Nahrwold verlaat Rigtersbleek na dit seizoen

Geplaatst op 17 april 2012 door   ·   6 Reacties

ENSCHEDE – Lesley Nahrwold (foto) is de volgende speler die Rigtersbleek na dit seizoen verlaat. De aanvaller verruilt de hoofdklasser voor eersteklasser vv Glanerbrug. Nahrwold is de zevende speler van Rigtersbleek die de Enschedese club na dit seizoen gaat verlaten. Eerder gaven Jasper Agelink, Erik Wassens (beiden HSC’21), Stef van der Velden, Remco Olde Hendrikman (beiden Quick’20), Erik van Oosterwijk (wil wegens studie/werk niet meer op hoofdklasse-niveau uitkomen) en Jurrie Stevens (vv Glanerbrug) al aan dat zij de club in de zomer de rug toekeren. Rigtersbleek heeft zich voorlopig verzekerd van de komst van middenvelder Job Ravelli (Quick’20), verdediger Kevin Tuin (Achilles’12 en doelman René Remie (vv Glanerbrug).

Delen is sportief

Reacties (6)

 1. Stijn says:

  Misschien kan Abdoel even inhoudelijk reageren op het feit dat Glanerbrug wederom een spits aantrekt?

 2. Bertjan Luchies says:

  Kan het misschien zijn dat Metin Aydin een stapje minder gaat doen? Loopt geen meter teveel, maar staat er nog steeds altijd! Maar idd, na Stuut, Stevens, Saadi en Albou Mohammed is dit nummer 5 voor in de aanval. Komen er geen middenvelders bij? En vertrekt er tot nu toe nog niemand bij Glanerbrug?

 3. kees says:

  Daan Akkerman naar Sparta Enschede

 4. Bertjan Luchies says:

  Is dat al zeker Daan Akkerman naar Sparta??

 5. abdoel says:

  Abdoel kan niet inhoudelijk reageren maar heeft natuurlijk wel weer een mening als daarom gevraagd wordt. Als er aan het einde van het seizoen een prijs uitgereikt wordt voor de meest besproken en beschreven club, dan staat Glanerbrug in dat klassement fier bovenaan. Nu alleen nog promoveren naar de hoofdklasse om alle negatieve criticasters de mond te snoeren.

  Er blijven natuurlijk lezers die alleen het vermogen hebben om zich in het laatst geschrevene te verdiepen. Ik mag aannemen dat er alle reden voor is om nog een aanvaller aan te trekken, laten we daarnaast niet vergeten dat Glanerbrug inmiddels ook verdedigers heeft aangetrokken die samen met o.a. van Zetten en Smienk de verdediging zullen vormen. In Glanerbrug staat volgend seizoen een hoofdklassewaardig elftal. Kwestie van tijd dat ze in de hoofdklasse gaan acteren.

 6. Kees says:

  @Abdoel,Bas Smienk is een leuke speler,maar geen hoofdklasseniveau.
Archief