Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Ook Winkelhuis vertrekt bij Quick’20

Geplaatst op 23 januari 2011 door   ·   Geen reacties

22 januari 2011

OLDENZAAL – Aan de exodus van selectiespelers bij topklasser Quick’20 is nog geen einde gekomen. Ook Kevin Winkelhuis heeft te kennen gegeven aan het eind van het lopende seizoen bij de Oldenzaalse club te vertrekken.

De  24-jarige middenvelder wil niet in details treden over de reden van zijn beslissing. ‘Ik heb zaken te horen gekregen,  die ik als speler van Quick’20 niet kan accepteren. Het zijn zaken die ik niet netjes vind. Daarbij laat ik het’, zegt Winkelhuis (foto) die zijn keuze om van club te veranderen met pijn in zijn hart heeft genomen. ‘Ik zit twintig jaar bij de club en al die jaren was dat met veel plezier, maar ik kan nu niet anders dan weggaan’, zegt Winkelhuis die enkele weken geleden wel gesproken heeft met de leiding van de club, maar toen niet op de hoogte was van de feiten die hem alsnog tot de beslissing hebben gebracht om Quick’20 over enkele maanden vaarwel te zeggen.

Eerder al gaven Patrick van Halteren, Michel Lage Venterink, Tim Engbers, Jordy Kamphuis en co-trainer René Roord te kennen aan het eind van het seizoen afscheid te willen nemen van de topklasser. Daar kwam nog bij dat verdediger Nebil Cimen met onmiddellijke ingang is gestopt.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief