Opnieuw onnodige nederlaag Quick’20

Geplaatst op 17 januari 2011 door   ·   Geen reacties

16 januari 2011
NOORDWIJKERHOUT – Ook in de eerste officiële wedstrijd van 2011 heeft Quick’20 niet weten te winnen. Tegen VVSB ging de ploeg van René Nijhuis, geheel onnodig, met 1-0 onderuit.

In de eerste helft was Quick heer en meester en nam van meet af aan het initiatief. In de eerste tien minuten waren Engbers (foto) en Ravelli al dicht bij een doelpunt, maar de grootste kans was voor Engbers. De middenvelder mocht vanaf elf meter aanleggen, maar miste jammerlijk. Ook na de gemiste penalty bleven de Oldenzalers de betere ploeg. Kamphuis en Winkelhuis waren eveneens dicht bij een treffer, maar vergaten ook om de openingstreffer te maken. Beide ploegen leken te gaan rusten met een 0-0 stand totdat Fransen uit het niets de thuisploeg op voorsprong bracht. Oog in oog met doelman Kampjes schoot de spits diagonaal hard raak.

In de tweede helft leek het Oldenzaalse geloof verdwenen. Op een dramatisch bespeelbaar veld groef de thuisploeg zich in en leek Quick geen raad te weten met de bal. Ondanks het optisch veldoverwicht bleven echt kansen, zoals die er in de eerste helft wel waren, uit.

Door het verlies blijft Quick in de onderste regionen van de Topklasse.

VVSB – Quick’20: 1-0 (1-0)

Scoreverloop: 45. Fransen 1-0.