Vrijdag 26 juli 2024

Overtuigende winst voor HSC’21

Geplaatst op 23 januari 2011 door   ·   Geen reacties

23 januari 2011

HOOGEVEEN – HSC’21 heeft ook de tweede wedstrijd na de winterstop gewonnen. In Hoogeveen won de ploeg van trainer Paul Krabbe (foto) met 5-1 van Hoogeveen.

HSC kwam in Hoogeveen al vroeg op voorsprong. De Jong kon ik tweede instantie, nadat Penterman nog de doelman op zijn pad vond, de 1-0 tegen de touwen schieten. Daarna was het HSC dat dicteerde en met goed voetbal de tegenstander onder druk zette. Waar in de voorgaande wedstrijden nog een handvol kansen om zeep werden geholpen, ging dat vandaag beter. Na dertig minuten brak Ottink door op rechts. De flankspeler bediende met een goede voorzet Peterman, die met een kopbal de 2-0 noteerde.

Een kwartier na rust beslist diezelfde Ottink de wedstrijd. De aanvaller schatte een prima pass van Uguz op waarde en schoot resoluut raak. De gasten bleven drukken en Van Ek bekroond het optreden van zijn ploeg met een prachtig doelpunt. De middenvelder zag de keeper te ver voor zijn goal staan en schoot vanaf een meter of 25 prachtig raak. Twintig minuten voor tijd mocht de thuisploeg de eer redden als Klaasens profiteert van een foutje op het middenveld. Toch is het laatste woord aan de Haaksbergenaren. Uguz mocht na een goede combinatie met Kamphuis de eindstand op 1-5 bepalen.

Hoogeveen – HSC’21: 1-5 (0-2)
Scoreverloop: 6. De Jong 0-1, 31. Penterman 0-2, 57. Ottink 0-3, 61. Van Ek 0-4, 70. Klaasens 1-4, 90. Uguz 1-5.