Vrijdag 26 juli 2024

Paus en Gouriye leggen met Spakenburg beslag op titel topklasse

Geplaatst op 12 mei 2012 door   ·   Geen reacties

KATWIJK – Spakenburg is kampioen geworden van de zaterdag topklasse. De ploeg van trainer André Paus (foto) won na een spannende wedstrijd met 3-0 bij Katwijk. In de eerste helft zette topscorer Danny van de Meiracker de Blauwen op voorsprong.

De 2-0 liet lang op zich wachten en viel laat in de tweede helft. Danny van de Meiracker had de 2-0 binnen kunnen tikken, maar legde af op Salim Amerzgiou, die op zijn beurt voor de tweede goal zorgde. Twee minuten later was het opnieuw Amerzgiou met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. Hij bepaalde de eindstand op 3-0.

Dat concurrent Rijnsburgse Boys won bij IJsselmeervogels maakte niet meer uit. Spakenburg sluit de competitie af met 65 punten uit dertig duels. De Blauwen spelen nog tegen de kampioen van de zondag topklasse, Achilles. Samen strijden zij om het algeheel landskampioenschap van de amateurs.