Maandag 4 maart 2024
Twentesport

Pinksterwinst van Excelsior’31 en HSC’21; DETO gestaakt

Geplaatst op 18 april 2022 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/RIJSSEN – Op bezoek bij de amateurs van Ajax in Amsterdam heeft zaterdag-derdedivsionist Excelsior’31 zich vandaag gerevancheerd voor de het debacle van afgelopen weekend op eigen veld. de ploeg uit Rijssen kwam niet tot fonkelend voetbal, maar won wel op sportpark De Toekomst. Het werd een benauwde 0-1, maar ook die zijn goed voor drie punten.

Ook voor de andere Twentse derdedivisionist, HSC’21 uit Haaksbergen, stond een inhaalwedstrijd op de rol voor deze Tweede Paasdag, in Utrecht tegen Hoogland. En ook hier won de Twentse club en ook hier met de kleinst mogelijke marge, dus ook met 0-1. Net als Excelsior’31 uit Rijssen kan HSC’21 kan kruipt weer iets vrijer ademhalen en naar boven kijken.

Een derde ploeg uit Twente die vandaag in actie moest komen is DETO, in de hoofklasse, maar in en tegen Berkum werd de wedstrijd na een half uur gestaakt door een ernstige blessure van Chris van der Meulen van thuisploeg. Hij moest naar het ziekenhuis. De stand was op dat moment 0-1 voor de Vriezenveners door een goal van Tom Koelman.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief