Zaterdag 25 mei 2024
Twentesport

Quick ’20 – Argon 1-2 (0-2) – Analyse door Marc Kemna

Geplaatst op 18 maart 2012 door   ·   Geen reacties

‘Het was geen wereldwedstrijd vandaag, maar duidelijk een duel tussen twee ploegen uit de onderste regionen. Quick had meer balbezit, maar kwam na drie minuten al op achterstand door een zondagsschot. Biekman schoot de bal met buitenkantje links in de kruising. Daarna schoot Weusthof op een soortgelijke manier op het doel van Argon, maar die bal belandde op de kruising. Eigenlijk was Quick de hele eerste helft beter. Desalniettemin werd de ploeg niet gevaarlijk, Argon overigens tot kort voor rust ook niet. Toen was er een mooie aanval van Argon, die Patrick Lokken binnenkopte.

Ook in de tweede helft was Quick de bovenliggende partij. Argon hing een beetje achterover en verdedigde de voorsprong. In de rust had Wiljan Mossing Holsteyn Koen Olde Monnikhof in de ploeg gebracht, van hem kwam veel gevaar. Zijn kansen gingen echter niet in het doel. Hij trof een keer de paal en de lat en schoot een bal voorlangs. Na 75 minuten kwam er dan toch een treffer voor Quick, waarna het wachten was op de gelijkmaker van de thuisploeg. Die kwam er echter niet en dat was wel zuur voor Quick. Ze hadden de gelijkmaker op basis van strijd en inzet zeker verdiend.

Hoogstaand was het vandaag niet, het was een typisch degradatieduel. Ik heb weinig mooie momenten gezien. Aan de kant van Argon vond ik Patrick Lokken een goede speler. Zo’n type speler, met veel gogme en ervaring, mist Quick. Bij de Oldenzalers vond ik Woesthuis vandaag de beste man van het veld. Daarom benoem ik hem tot man van de wedstrijd. Hij gaat altijd door het vuur en levert strijd. Hij was de aanjager van het team vandaag. Een ster vind ik echter te ver gaan, die deel ik niet uit.

Nou ben ik altijd erg positief en heb ik afgelopen week op het werk ook nog eens een positiviteitstraining gehad. Daarom geef ik de amusementswaarde voor deze wedstrijd een zes. Dat zegt genoeg, lijkt me.

Quick ’20 – Argon 1-2 (0-2)
Doelpuntenmakers:
3. Biekman 0-1, 45. Lokken 0-2, 75. Van Benthem 1-2.
Quick ’20: Beckmann, Van der Wal, Sen (53. Gouriye), Van Benthem, Veensma, Lammers (67. Andrade), Weusthof, Ravelli, Borghuis (45. Olde Monnikhof), Woesthuis, Naafs.
Geel: Woesthuis
Man van de Wedstrijd: Bas Woesthuis (Quick ’20)
Sterren:
Toeschouwers: 300
Scheidsrechter: P. Janson

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief